*** Makina për prodhimin e ulluqeve metalike dhe aksesorëve

*** Makina për prodhimin e ulluqeve metalike dhe aksesorëve

orCall +39 393 577 2205

Description  • Makina për lakim dhe kalendim të gjatë
  • Linja për prerje, stampim, shënjim etj. 
  • Linja për prodhimin e aksesorëve
  • Makinat e profilizimit


Eksperiencë maksimale, qindra klientë

-

-

Specifications

Manufacturer***
ModelMakina për prodhimin e ulluqeve metalike dhe aksesorëve
ConditionNew